Yhteistyössä

Laadukasta yhteistyötä

Yhteistyössä on voimaa

Toimin yhteistyössä useiden eri yhteistyökumppaneiden kanssa. Tutustu ja kysy lisää!

YhteisöDynamics®

YhteisöDynamics on tuotemerkki, jonka alle työnohjaajat Perita Sipiläinen (Kasvupolku) ja Anita Kallasvuo (AK-Kontakti) ovat keränneet palvelu- ja koulutuskokonaisuuden.

YhteisöDynamics® on kohtaamis- ja koulutuskammari yhteisödynamiikasta kiinnostuneille.

Palvelujamme ovat mm.

Työnohjaus- ja johtajuuskoulutus (TYJO) Sosped Oy:n kanssa

Toinen 2½ -vuotinen koulutus Työnohjaaja- ja johtajuuskoulutus starttasi elokuussa 2018 Sospedissä. Työnohjaajakoulutuksella on yli 30 vuotta vahvat juuret sosiaali- ja yhteisödynaamisessa perinteessä. TYJO III alkaa vuoden 2010 alkupuolella. Ilmoittautuminen nyt käynnissä!

Työnohjaajuuden ja johtajuuden retriitit – eettistä ja esteettistä ammatti-identiteetin vahvistumista, voimaa ja harmoniaa ohjaus- ja johtamistyön ytimeen

Edellinen retriittimme sai erinomaisen palautteen osallistujilta! Seuraava viikonloppuretriittimme järjestetään Espoon Tapiolassa. 

Retriitissä yhdistetään alustuksia ja keskusteluistuntoja, oman johtajuuden ja/tai työnohjaajuden tutkimistyöskentelyä, ammattieettisiä hautomoita, unimatrixia ja meditatiivista Free VedicArt maalaamista yhdeksi vahvistavaksi työskentelykokonaisuudeksi.

Retriitti on tarkoitettu pysähtymiseksi, oman johtajuuden vahvistumiseksi, itsensä ja luovuutensa kehittymistä haluaville johtajille ja työnohjaajille. Aikaisempaa kokemusta käytetyistä työskentely muodoista ei tarvita.

Ryhmään otetaan 8-10 henkilöä. 
Retriitin hinta on 350 euroa + alv.

Ohjaajina toimivat työnohjaajat THM, Anita Kallasvuo ja psykologi Perita Sipiläinen.

Lisätietoja saat numeroista 0400-605 149/Perita ja 040-556 6450/Anita

Kysy ja ilmoittaudu!

Eettiset kammarit työnohjaajille ja ihmissuhdeammattilaisille

Kammareissa tutkitaan ja pohditaan ihmissuhdeammattilaisten työn eettisiä kysymyksiä.

Työnohjaajuuden tutkiminen (TOTU-ryhmät)

TOTU on strukturaalista työnohjaajan työskentelytavan ja oman työnohjaajuuden tutkimista. TOTU:n tavoitteena on kehittää työnohjaajan omaa henkilökohtaista itsetuntemusta omassa työroolissaan ja vahvistaa ammattieettistä työskentelyotetta.

Ilmoittaudu ryhmään! TOTU-ryhmä alkaa, kun kasassa on 6-8 henkilöä.

Johtajuuden tutkiminen (JOTU-ryhmät)

JOTU on strukturaalista esimiestyön ja johtamisen tutkimista henkilökohtaisella tasolla johtamisen toimijana. Sen tavoitteena on syventää ja jäsentää omia esimiestyön toiminta -ja reaktiotapoja sekä omaa työotetta, sen perusteita ja syy-seuraussuhteiden ilmenemistä johtamis- ja ohjaamistyössä.

Ilmoittaudu ryhmään! JOTU-ryhmä alkaa, kun kasassa on 6-8 henkilöä.

Työnohjausta ja syventäviä koulutuksia

Raikkaalla otteella pysähtymistä, tutkimista ja kehittymisen surinaa johtoryhmille, esimiehille, työyhteisölle, ammattiryhmille, työnohjaajille ja ihmissuhdeammattilaisille.

Ota rohkeasti yhteyttä!